Een nieuw merk wandelschoenen in de winkel: Chiruca

Afgelopen week hebben we een nieuw merk opgenomen in ons assortiment, het merk Chiruca. Dit Spaanse merk maakt gebruik van de meeste technologisch geavanceerde materialen om te zorgen dat de activiteiten die je onderneemt met maximaal comfort en veel plezier kunnen worden gedaan.

Voor ons ook nieuw in het assortiment is het zogenoemde BOA systeem. Met dit systeem heb je een soort draaiknop op je schoen zitten waarmee je je schoen vaster of losser kan zetten. Dit in plaats van een set veters (of klittenband). Een mooi en handig systeem waarmee je snel even tijdens het wandelen zonder opnieuw te moeten strikken je veters iets losser zet als je voeten net te strak zitten of als je klaar bent je snel de schoenen uit kunt doen. Erg handig in gebruik!

De andere materialen zoals Gore-Tex en Vibram zijn inmiddels wel bij iedereen bekend en horen bijna standaard al bij een goeie wandelschoen. Naast als wandelschoen te dienen maakt Chiruca ook deze schoenen voor tijdens het jagen. Dit zie je ook wel terug in het ontwerp, maar of je nu gaat wandelen, hiken of jagen de behoefte voor een droge voet, stabiliteit etc. blijft!

Op dit moment hebben wij 2 schoenen met een BOA systeem in het assortiment opgenomen en een schoen met een veter systeem. Alledrie de schoenen zien er goed uit en hebben alles in huis om meteen mee weg te lopen en er weer heerlijk op uit te trekken.

Ik zou zeggen kijk snel verder bij de schoenen van Chiruca zelf en als je nog schoenen nodig hebt kan ik je deze zeker aanraden!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment