Nieuw! Defcon 5 nu ook Bushcraft rugtas en pukkel

Bij onze laatste bestelling liep ik tegen een tweetal nieuwe leuke producten van Defcon 5 aan. Een Bushcraft rugtas en een zogenoemde pukkel. Die moeten wij hebben!

Afgelopen week zijn ze beide binnen gekomen. Dus tijd om ze even van dichtbij te bekijken. De pukkel hebben we beide het meest uitgebreid kunnen bekijken om ook een goeie productomschrijving te kunnen maken. Een jaar geleden hadden wij nog de parachute pukkels van 101 inc in het assortiment. Het lastige met tassen is dat mensen vooral kijken hoe het eruit ziet en niet naar de maten kijken. Hierdoor heb je een bepaalde voorstelling van de tas en als je hem dan uitpakt is hij vaak te groot of te klein met waar jij hem voor nodig hebt.

Zo ook bij deze pukkel. Ik had een kleine pukkel in mijn hoofd zitten en had een “grote” pukkel in mijn hand. Maar je kan zeggen wat je zeggen wilt, de prijs is wat hoger, maar de kwaliteit mag er ook zijn. Erg gaaf is ook de extra “nettas” die word meegeleverd. Als je dit binnen krijgt is het net een cadeautje. Een mooi netachtige zak met het Defcon 5 logo erop waar de pukkel in verpakt zit. En dan haal je hem uit de zak en heb je een iets grotere pukkel in je handen dan verwacht. Maar wel erg gaaf. De dame van CheapOutdoor had er al weer een “gereserveerd” ;)

Aan de voor en achterzijde een rits waar je spulletjes in kan doen waar je snel bij wilt. Één kant draag je tegen je lichaam wat ook voor de veiligheid van je spullen in een grote stad weer een voordeel is. Het is een volwaardige schoudertas met mooie vakken en mogelijkheden. Aan de buitenzijde een paar delen om molle compatibel delen aan vast te maken. Aan de binnenzijde een speciaal vak met velours erin waardoor je minder kans op krassen hebt met bijvoorbeeld een telefoon. Een mesh vakje om een aantal spulletjes in het zicht te hebben (wel in je tas) en een aantal elastiekdelen waar je iets tussen kan klemmen. Aan de binnenzijde twee elastiekvakjes voor een klein waterflesje oid.

Defcon 5 Bushcraft PukkelDefcon 5 Bushcraft pukkelDefcon 5 Bushcraft PukkelDefcon 5 Bushcraft Pukkel

De schouderband heeft een deel met vulling waardoor je hem comfortabel kan dragen. Ook is deze goed verstelbaar.

Voor beide tassen geldt dat je ze prima voor bushcraft kan gebruiken maar ook voor andere outdooractiviteiten is het een prima rugzak of schoudertas.

De rugzak is een mooie pack met een inhoud van 35 liter. Speciaal aan deze pack is de rits over de gehele voorzijde waarmee je de gehele pack in een keer open kan maken en dus echt overal goed bij kan. Dit word afgesloten met een extra grote flap die over de kop van de rugzak gaat wat weer zorgt dat hij tegen het water beschermd is. Aan de binnenzijde zijn aparte afneembare vakken met mesh waar je spullen in op kan bergen die je dan nog goed kan zien. Erg handig.

Defcon Bushcraft rugzakDefcon Bushcraft rugzakDefcon Bushcraft rugzakDefcon Bushcraft rugzakDefcon Bushcraft rugzak

Beide tassen zijn leverbaar in zowel zwart als natuurlijk army kleur. Voor ieder wat wils. Check hier voor meer foto’s en informatie.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment