Brütting mooie nieuwe hoge wandelschoen, de Tasman

Toen we met Brütting zijn begonnen hadden we deze schoen al op het oog. Een B/C wandelschoen voor een prijs van rond de € 100,-. Wij hebben zelf al diverse malen nieuwe wandelschoenen gekocht en lopen ook vaak op dit type schoenen omdat je hiermee bij een riviertje of klein watertje prima door kan lopen en niet bang hoeft te zijn voor natte voeten. Let wel op dat het water niet hoger komt dan boven de rand van je schoenen, want dan ga je niet voorkomen dat je natte voeten gaat krijgen.

In Schotland hebben we dat ook meegemaakt bij het passeren van een iets bredere rivier moesten we via de keien overstappen want het water was te diep om doorheen te lopen. Dus met een backpack van meer dan 25 kilo op je rug rustig overstappen van de ene naar de andere kei. Aan de overkant aangekomen duidelijk naar iedereen gemaakt dat je moest zorgen dat je niet je schoenen te diep in het water moest zetten, en ja dan maak je mee dat er één niet oplet, zijn voet niet goed plaatst en meer naast dan op de kei ging staan, dan heb je natte voeten.

Maar nu weer terug naar de Tasman. Wij hebben in de Tasman een betaalbare schoen gevonden die kan doen wat wij met onze schoenen ook willen. Een Comfortex klimaatmembraan is gebruikt om te zorgen dat de schoen waterdicht is. De schoen is voorzien van een Vibram buitenzool wat zorgt voor optimale grip en comfort. Het bij deze versie zwarte gedeelte dat compleet rondom de schoen loopt zorgt ervoor dat de schoenen tegen een stootje kunnen bij het wandelen en dat de eerste paar centimeters water of bagger geen probleem is voor de schoenen.

De schoenen lopen heerlijk en zullen je niet in de steek laten bij al je buitenavonturen. Echt een kwaliteits wandelschoen voor een mooie prijs!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment