Brütting wandelschoenen verder uitgebreid

Afgelopen week hebben wij de Brütting wandelschoenen weer verder uitgebreid met een vijftal nieuwe modellen. Een paar hoge modellen voor als je tijdens het wandelen wel eens door een watertje van plan bent om te gaan lopen en de lage wandelschoenen voor dagelijks gebruik of als je er niet van houdt om opgesloten te zitten in je schoenen.

Ook de kleuren mogen er weer zijn. Onze dochter had al de Mount Bona High getest en die hebben we dus nu ook opgenomen in het assortiment zowel de Marine kleur als de versie met Rood. Beide werden door onze dochter goedgekeurd en ook wij zijn er zeer content mee! Heerlijke betaalbare wandelschoenen waar zij lekker mee de polder in gaat en geniet van het buitenleven!

Daarnaast een wat meer sportieve wandelschoen, de Expedition. Ook deze hadden we gezien op alleen een plaatje, dus is het afwachten wat er gebeurd als je de doos open maakt, maar deze schoen deed mijn verwachtingen zeer overtreffen. Echt een hele mooie schoen en kleur (Petrol) om te zien, het is dat ik geen dame ben anders had ik hem geprobeerd.

Ook de functionele lage wandelschoen de Mount Nansen is een schoen die er mag zijn. Ik ben altijd wel gek op de kleur rood en deze in combinatie met het gebruikte grijs is een mooie en stevige schoen om te zien en te dragen.

De kwaliteit van al deze schoenen is weer zoals we kunnen verwachten van Brütting. Echte mooie wandelschoenen in mooie designs en kleuren waar je direct weer mee op pad wilt.

Kijk hier verder voor de aanvulling van ons Brütting assortiment!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment