Black Friday of Cyber Monday of gewoon allebei?

Trends die over komen waaien uit Amerika, we vieren geen Thanksgiving in Nederland maar gaan wel allemaal mee met de hype van een Black Friday. Diverse grote online winkels hadden dit jaar voor het eerst zelfs de Singles day waarmee je jezelf als single eens een leuk cadeau met korting cadeau kon doen.

Wij zullen dit jaar ook mee doen met de hype en maken het nog een stapje gekker. Geen 24 uur aktie maar 48 uur aktie. Geen 10% korting maar 2x 10% korting. Dit houd in dat we zowel op Black Friday als op Cyber Monday een schepje erbovenop zullen doen. De totale korting wordt dus 20% op het gehele assortiment. Niet alleen op Black Friday of Cyber Monday maar op beide dagen kun je profiteren van deze extreme korting.

Hiervoor hoef je niks bijzonders te doen. Niet nodig om aktiecodes in te vullen of vouchers te verzegelen maar gewoon bestellen en bij het afrekenen in je winkelwagentje zie je 2x 10% van je bestelling als korting!

Toch mooi meegenomen als je op deze twee dagen bij ons je bestelling plaatst! Veel plezier met shoppen!

(Let op, dit geldt alleen op bestellingen welke in onze webwinkel worden geplaatst. Bestellingen welke via externe platforms zoals Bol.com, Beslist etc worden geplaast zijn uitgesloten van deze kortingsaktie)

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment