Bergstop slaapzak en jas in één – uniek, apart maar zeker functioneel

Dit moet je gezien en gedragen hebben om over mee te kunnen praten. Wie kent het niet, lekker op vakantie en net in je warme slaapzak gekropen ben je wat vergeten en moet je die slaapzak weer uit. Of je wordt ’s ochtends wakker wil eigenlijk wel eruit maar nu ben je nog zo lekker warm.

Bergstop heeft hier een oplossing voor bedacht. Een slaapzak en jas in één. Door armen in de slaapzak te maken heb je veel meer bewegingsvrijheid dan in een normale slaapzak. Binnen enkele seconden is de slaapzak om te vouwen naar een jas waardoor je heerlijk buiten kan gaan zitten, maar toch ook lekker warm blijft.

Doordat de Bergstop in een mooie draagtas wordt geleverd kan je hem overal mee naartoe nemen en voor alle situaties waar je het koud hebt gebruiken. Met extremen van -8 graden tot hoog comfort van 20 graden is dit echt de uitkomst voor tijdens een wandeltocht of gewoon lekker op de camping.

Naast de normale Cozybag heeft Bergstop ook een Microliner gemaakt die als laagje gedragen kan worden in je slaapzak of als je in een huisje slaapt prima los. Dit kan je ook gebruiken als ochtendjas en werkt  op dezelfde manier als de Cozybag.

Kijk hier verder voor alle kleuren en uitvoeringen.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment