GDRP/AVG Assessment met succes doorlopen!

Afgelopen maanden is het veel in het nieuws geweest, de nieuwe privacywet. Ook wij als webwinkel moesten hiervoor diverse aanpassingen doen. Zoals in één van onze eerdere blogs te lezen hadden wij de hulp ingeschakeld van Webwinkelkeur in samenwerking met Bergman Juridisch Adviesbureau. Zij hebben een assessment opgesteld waarmee wij onze werkwijze door konden laten nakijken en als alles goed zou zijn wij een certificaat zouden ontvangen.

Doordat je met meerdere partijen samenwerkt hebben wij onderling met deze partijen contracten gesloten zodat de privacygegevens goed beveiligd zijn en na afloop weer worden verwijderd. Hier ging enige tijd overheen en daarna hebben wij alles ingeleverd. Doordat het ontzettend druk was bij het adviesbureau vanwege alle aanvragen heeft het even op zich laten wachten maar afgelopen vrijdag hebben wij het assessment gehad.

Een aantal vragen over hoe wij omgaan met de klantgegevens en een heel gesprek over alle processen hierom heen. Daarna moesten wij nog een paar aanpassingen doorvoeren en toen was eindelijk het lang verwachte certificaat daar. Wij zijn geslaagd voor de GDRP/AVG assessment.

Nu wordt het een kwestie van alles goed bijhouden en op de juiste momenten gegevens schonen en overhandigen aan klanten als daar om wordt gevraagd. Maar volgens ons moet dat helemaal goed komen! Wij zijn er super blij mee en na al het werk wat erin gezeten heeft ook wel een beetje trots.

Certificaat CheapOutdoor

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment