Highlander Stow & Go uitgebreid!

De Stow & Go regenjassen zijn zeer compact om mee te nemen en ook zeker niet onbelangrijk het gewicht is slechts 310 gram. Dit houdt in dat je eigenlijk altijd een regenjas bij je kan hebben voor het geval dat het zou gaan regenen. 

De Highlander Stow & Go is een regenjas gemaakt van een extra sterke 100% Nylon shell stof welke zorgt dat de jas waterdicht, winddicht en ademend is. Ook de waterkolom van 5000 mm zorgt dat je droog blijft. Ook de capuchon is natuurlijk lekker om alles droog te houden als je aan het wandelen of fietsen bent. Door de koordjes kan je hem zelf zo vast als je wilt zetten. 

Ook bij je heupen kun je door middel van de koordjes de jas steviger rond je middel zetten zodat ook daar geen extra water binnen komt. De Highlander Stow & Go regenjas is goed te combineren met de Highlander Stow & Go regenbroek die net zo compact is op te bergen. 

Door middel van het opberghoesje kan je de jas zeer compact opbergen wat het een zeer ideale combi maakt! Het lichte gewicht, kleine pakketje en toch ook een waterkolom van 5000 mm maakt het tot een zeer betrouwbare regenjas! 

Afgelopen paar weken hebben wij het assortiment aangevuld met de nieuwe kleuren en ook de kindermaten zijn inmiddels gearriveerd en toegevoegd aan het assortiment. De kindermaten worden in leeftijd uitgedrukt en zijn leverbaar in Blauw, Grijs en Rood. De regenbroek is alleen in het grijs leverbaar en de regenjassen nu in Grijs, Blauw, Rood, Royal Navy, Zwart, Paars en Olijfgroen. 

Via deze link kun je snel kijken welke Stow & Go bij jouw past!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment