Zwemband

CheapOutdoor levert professionele zwembanden voor volwassenen en kinderen. Als je een eind moet zwemmen en je krijgt kramp en bent bang kopje onder te gaan, dan kan een zwemband je leven redden. Deze zwemband blaast zichzelf op en kan je daarom snel gebruiken in geval van nood.

Zwemband

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een zwemband?

Een zwemband is een opblaasbare ring die onervaren zwemmers om hun middel dragen. Maar als je wel goed kan zwemmen en je komt in een situatie dat je moe bent of niet meer verder kan. Voor die momenten zijn de professionele zwembanden.

Zwemband: in geval van nood

De zwemband is bij iedereen bekend vanuit het zwembad voor kinderen die nog niet goed kunnen zwemmen. Maar volwassenen en kinderen die al langer kunnen zwemmen kunnen ook in een onvoorzien moment kramp krijgen en niet verder kunnen zwemmen. Hiervoor zijn speciale zwembanden beschikbaar die binnen enkele milliseconden zichzelf opblazen waarmee je je leven kan redden.

Je draagt de zwemband als tasje door middel van een gordel op je heup. Hiermee kan je prima zwemmen, en als het dan toch niet lukt of je in nood bent regel je snel de zwemband. Binnen milliseconden beschik je over een volwaardige zwemband.