Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen

Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen

€ 79,95
Inclusief belasting
Referentie: CO-0000781

Een zeer compacte bijl van Gerber die je gemakkelijk kan vervoeren in je uitrusting als wandelaar of buitensportliefhebber.

Laatste items in voorraad

  • Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd
  • Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord! Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord!

De Gerber Outdoor bijl 9" Hatchet compact - Zwart - Groen is een draagbare compacte bijl die door zijn kleine formaat gemakkelijk mee kan in je backpack, of gewoon voor op de camping. Door het compacte formaat is hij ideaal voor het hakken van aanmaakhout en het splijten van kleine boomstammen. De coating op het oppervlak zorgt voor een lage wrijving, samen met het gehard gesmeden staal snijdt deze bijl door hout op een diepte die drie keer groter is dan gemiddeld. Hierdoor kan er sneller en meer gehakt worden in een kortere tijd. Het gecoate oppervlak voorkomt ook dat de bijl blijft steken in het hout.

De zwarte PFTE-coating bij het blad is ontworpen voor een nog scherpere rand. Deze bijl is net als alle bijlen van Gerber gebouwd om uitdagingen het hoofd te bieden. De bijl wordt geleverd met een innovatieve, gemakkelijk verwijderbare schede. 

De bijl is voorzien van een schokabsorberende handgreep om overbelastingsletsel te voorkomen en biedt een uitstekende grip. De compacte bijl is perfect gebalanceerd voor de verhouding tussen inspanning en gewicht. De bijl zwaait solide en voelt goed aan. Het stalen mes in combinatie met de unieke slijptechniek is ontworpen voor een scherpere rand, maakt scherpe en zuivere sneden veel langer dan gemiddeld. Echt een heerlijke bijl voor kamperen en andere outdooractiviteiten.

Deze bijl van Gerber combineert een lichtgewicht met een ultrascherp blad dat bekend staat om zijn uitstekende rand. En dit alles gemaakt in Finland.

CO-0000781
1 Item

Data overzicht

Materiaal
Gesmeed staal en met glas gevuld nylon
Afmetingen
23 cm lang
Gewicht
479 gram (excl. schede) 549 gram (incl. schede)
Inhoud verpakking
Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen
Kleur
Zwart met groen

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen Buck Campingbijl Camp Axe carbonstaal - Zwart Buck Campingbijl Camp Axe carbonstaal - Zwart
Price
€ 79,95
€ 84,95
Rating
Omschrijving

Een zeer compacte bijl van Gerber die je gemakkelijk kan vervoeren in je uitrusting als wandelaar of buitensportliefhebber.

Een lichtgewicht kampeerbijl van het bekende Amerikaanse merk Buck. Met dit lichte gewicht knoop je hem makkelijk aan je rugzak.

Materiaal
Gesmeed staal en met glas gevuld nylon Carbonstaal (niet-roestvrij) met kunststof
Overige opties
57 Hrc
Afmetingen
23 cm lang 31 cm
Gewicht
479 gram (excl. schede) 549 gram (incl. schede) 489 gram
Inhoud verpakking
Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen Buck Campingbijl Camp Axe carbonstaal - Zwart
Kleur
Zwart met groen Zwart
Availability