Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen

Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen

€ 66,07
Referentie: CO-0000781

Een zeer compacte bijl van Gerber die je gemakkelijk kan vervoeren in je uitrusting als wandelaar of buitensportliefhebber.

Niet op voorraad


  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

De Gerber Outdoor bijl 9" Hatchet compact - Zwart - Groen is een draagbare compacte bijl die door zijn kleine formaat gemakkelijk mee kan in je backpack, of gewoon voor op de camping. Door het compacte formaat is hij ideaal voor het hakken van aanmaakhout en het splijten van kleine boomstammen. De coating op het oppervlak zorgt voor een lage wrijving, samen met het gehard gesmeden staal snijdt deze bijl door hout op een diepte die drie keer groter is dan gemiddeld. Hierdoor kan er sneller en meer gehakt worden in een kortere tijd. Het gecoate oppervlak voorkomt ook dat de bijl blijft steken in het hout.

De zwarte PFTE-coating bij het blad is ontworpen voor een nog scherpere rand. Deze bijl is net als alle bijlen van Gerber gebouwd om uitdagingen het hoofd te bieden. De bijl wordt geleverd met een innovatieve, gemakkelijk verwijderbare schede. 

De bijl is voorzien van een schokabsorberende handgreep om overbelastingsletsel te voorkomen en biedt een uitstekende grip. De compacte bijl is perfect gebalanceerd voor de verhouding tussen inspanning en gewicht. De bijl zwaait solide en voelt goed aan. Het stalen mes in combinatie met de unieke slijptechniek is ontworpen voor een scherpere rand, maakt scherpe en zuivere sneden veel langer dan gemiddeld. Echt een heerlijke bijl voor kamperen en andere outdooractiviteiten.

Deze bijl van Gerber combineert een lichtgewicht met een ultrascherp blad dat bekend staat om zijn uitstekende rand. En dit alles gemaakt in Finland.

CO-0000781

Data overzicht

Materiaal
Gesmeed staal en met glas gevuld nylon
Afmetingen
23 cm lang
Gewicht
479 gram (excl. schede) 549 gram (incl. schede)
Inhoud verpakking
Gerber Outdoor bijl 9 inch Hatchet compact - Zwart - Groen
Kleur
Zwart met groen

Specifieke referenties