Wandelschoenen

Bij CheapOutdoor koop je de beste wandelschoenen voor op vakantie. Zowel voor in de bergen als tijdens een mooie wandeling in de polder zitten wandelschoenen een stuk beter. Een paar wandelschoenen maakt jouw wandeling nog mooier.

Wandelschoenen

Actieve filters:

Wat zijn wandelschoenen?

Een wandelschoen is een schoen waar je mee kan wandelen. De wandelschoenen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Er zijn lage wandelschoenen voor eenvoudig terrein en een lichte bepakking. In moeilijker terrein of met zwaardere bepakking kies je voor een hogere wandelschoen.

Wandelschoenen: maak jouw tocht onvergetelijk

Met een goed paar wandelschoenen maak je jouw tocht of vakantie onvergetelijk. De meeste wandelschoenen dien je een beetje in te lopen, maar daarna kan de vakantie beginnen. Zowel in Nederland als in de rest van de wereld kan je de wandelschoenen goed gebruiken.

Door de juiste wandelschoenen te kopen voorkom je vermoeide en slecht ondersteunde voeten en houd je het langer vol om je tocht uit te lopen. Een wandelschoen is een persoonlijke keuze. De één draagt liever een lage wandelschoen en een ander heeft liever een hogere schoen.

Een hogere wandelschoen ondersteunt je enkels meer en is zeker als je veel heuvels of bergen moet beklimmen goed aan te raden. Een lage schoen is goed voor de wandelingen in Nederland of de Nijmeegse Vierdaagse.

Ook is van belang als je van plan bent kleine beekjes over te steken of misschien in de regen te wandelen, dat de schoen goed waterdicht is met bijvoorbeeld Gore-Tex.