Tent reiniging

Bij CheapOutdoor leveren we de beste producten om jouw tent weer schoon te krijgen of goed te onderhouden. Voor tent reiniging zijn speciale producten op de markt die zorgen dat het materiaal van je tent niet wordt aangetast. Tent reiniging verlengt de levensduur van je tent.

Tent reiniging

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een tent reiniging?

Een tent heeft doorgaans weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste is dat je de tent schoon en droog opbergt na het gebruik. Maar soms heb je vlekken die je er niet uit krijgt, hiervoor leveren wij speciale producten om dit weer schoon te krijgen.

Tent reiniging: voor het behoud van je tent

Een minder leuk klusje van het vakantie houden van de tent is het moment dat hij weer moet worden opgeborgen en schoongemaakt. Veelal lukt het om hem schoon te houden en droog op te bergen. Zorg dat je bij het schoonmaken geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Dit tast de coating en waterdichtheid van de tent aan waarna het mogelijk is dat je de volgende keer niet meer droog in je bed ligt.

Als je de vlekken er niet meer uit krijgt en toch moet gaan poetsen dien je er rekening mee te houden dat je daarna de tent opnieuw impregneert om hem weer goed waterdicht te houden. De stokken, haringen en grondpennen zijn gewoon af te nemen met een droge doek en alles kan weer de opbergzak in voor het volgende avontuur.