Lijst met producten op merk Husky

Husky – kampeerspullen

Husky is een Tsjechisch bedrijf dat in 1997 is opgericht om kampeerspullen, rugzakken voor toeristen en sportkleding te produceren en op de markt te brengen. Vanaf het begin heeft Husky zich gericht op originaliteit en kwaliteit van de producten. Dit doen ze door hoogwaardige materialen te gebruiken en de ontwikkeling en ontwerpen van Husky outdoor kampeerspullen in eigen hand te houden.

Husky outdoor producten

De producten van Husky zijn verdeeld in vier basis categorieën: Husky tenten, rugzakken, slaapzakken en sportkleding. Deze basis categorieën zijn weer onderverdeeld in verschillende subgroepen. Zo is de Husky tent opgedeeld in de volgende subgroepen: klassiek, familie- of kampeertenten, maar ook de meer “extreme” lijn Husky tenten voor bergexpedities.

Voor rugzakken heeft Husky verschillende outdoor en indoor stijlen. Zo hebben ze schoolrugzakken, speciale rugzakken, dagrugzakken en ook grote rugzakken voor expedities of meerdaagse trektochten. Voor de slaapzakken heb je lichtgewichte Husky outdoor slaapzakken voor bijvoorbeeld op de fiets, de iets zwaardere voor het traditioneel kamperen, maar ook weer de “extremere” Husky outdoor producten die je kunnen beschermen bij vorst van ongeveer 30 graden onder nul.

En als laatste groep is de Husky outdoor sportkleding natuurlijk verdeeld onder de heren- dames- en kinderlijnen. Hier wordt vooral actieve outdoor kleding gemaakt voor vrijetijdsbesteding op het platteland, in de bergen of in de stad.

Husky Outdoor kampeerspullen kopen bij CheapOutdoor.nl

Door de jaren heen is CheapOutdoor.nl uitgegroeid tot een van de grootste afnemers van Husky in Nederland. Door onze jarenlange ervaring met outdoor activiteiten en de hoogwaardige kwaliteit van Husky kunnen we klanten van de juiste informatie voorzien om de beste uitrusting voor de juiste activiteit uit te zoeken. Zo kun je niet alleen de Husky tent, maar ook veel andere Husky outdoor producten bij CheapOutdoor.nl bestellen.

De nieuw ontwikkelde producten van Husky worden regelmatig getest en uitgeprobeerd. Niet alleen in een laboratorium, maar zeker ook tijdens verschillende expedities en excursies. Op deze manier worden de outdoor producten van Husky zo goed mogelijk getest. Daarnaast worden er veelbelovende atleten, bergbeklimmers, watersporters, skiërs ondersteund met de producten van Husky. Buiten zijn is niet alleen zaken doen, maar ook heerlijk leven buiten voor iedereen.

Bestel je de Husky outdoor producten voor 22.00 uur? Dan heb je onze artikelen al de volgende dag in huis! Verder zorgen wij ervoor dat alle producten gratis verzonden worden. Mocht je advies of meer informatie willen over CheapOutdoor.nl of over Husky, mail of bel ons! Wij staan voor je klaar en helpen je graag met het kiezen van de juiste uitrusting voor jouw avontuur.