Lijst met producten op merk Husky

Husky – kampeerspullen

Husky is een Tsjechisch bedrijf dat in 1997 is opgericht om kampeerspullen, rugzakken voor toeristen en sportkleding te produceren en op de markt te brengen. Vanaf het begin heeft Husky zich gericht op originaliteit en kwaliteit van de producten. Dit door hoogwaardige materialen te gebruiken en de ontwikkeling en ontwerp in eigen hand te hebben.

Prijs € 140,45
Husky

Husky Beast 3 Extreme Light - lichtgewicht...

Husky Bizam 2 Plus - lichtgewicht tent - 2 persoons - Groen Husky Bizam 2 Plus - lichtgewicht tent - 2 persoons - Groen
Prijs € 99,13
Husky

Husky Bizam 2 Plus - lichtgewicht tent - 2...

Prijs € 123,93
Husky

Husky Bizon 3 Classic - klassieke tent - 3...

Prijs € 264,42
Husky

Husky Extreme Felen 2-3 - lichtgewicht...

Prijs € 256,16
Husky

Husky Fighter Extreme 3-4 - lichtgewicht...

Prijs € 165,25
Husky

Husky Flame 1 Extreme - lichtgewicht tent...

Prijs € 173,51
Husky

Husky Flame 2 Extreme - lichtgewicht tent...

Husky voor sport, buitenactiviteiten en bergwandelen

De productie van Husky is verdeeld in vier basis categorieën: tenten, rugzakken, slaapzakken en sportkleding. Deze hoofgroepen zijn weer onderverdeeld in verschillende subgroepen zoals bij tenten bijvoorbeeld; klassiek, familie- of kampeertenten, maar ook de meer “extreme” lijn voor bergexpedities.

Voor de rugzakken heb je de schoolrugzakken, speciale rugzakken, dag rugzakken en de grote rugzakken voor expedities of meerdaagse trektochten. Bij de slaapzakken heb je lichtgewichte voor bijvoorbeeld op de fiets, de iets wat zwaardere voor het traditioneel kamperen, maar ook weer de “extremere” producten die je kunnen beschermen bij vorst van ongeveer 30 graden onder nul.

En als laatste groep is de sportkleding natuurlijk verdeeld onder de heren- dames- en kinderlijnen. Hier wordt vooral actieve outdoor kleding gemaakt voor vrijetijdsbesteding op het platteland, in de bergen of in de stad.

Husky kampeerspullen kopen bij CheapOutdoor.nl

Door de jaren heen is CheapOutdoor.nl uitgegroeid tot een van de grootste afnemer van Husky in Nederland. Door onze jarenlange ervaring met outdoor activiteiten en de hoogwaardige kwaliteit van Husky kunnen we klanten van de juiste informatie voorzien om de beste uitrusting voor de juiste activiteit uit te zoeken.

De nieuw ontwikkelde producten van Husky worden regelmatig getest en uitgeprobeerd. Niet alleen in een laboratorium, maar zeker ook tijdens verschillende expedities en excursies. Daarnaast worden er veelbelovende atleten, bergbeklimmers, watersporters, skiërs ondersteund met de producten van Husky. Buiten zijn is niet alleen zaken doen, maar ook heerlijk leven buiten voor iedereen.

Bestel je deze uitrusting van Husky voor 22.00 uur? Dan heb je onze artikelen al de volgende dag in huis! Verder zorgen wij ervoor dat alle producten gratis verzonden worden. Mocht je advies of meer informatie willen over CheapOutdoor.nl of over Husky, mail of bel ons! Wij staan voor je klaar en helpen je graag met het kiezen van de juiste uitrusting voor jouw avontuur.