Source waterfilter kit Drinking Tube + Mini Sawyer voor op SQC

Source waterfilter kit Drinking Tube + Mini Sawyer voor op SQC

€ 49,55
Referentie: CO-0000425

Deze drinking tube samen met de Sawyer Mini filter kun je op alle  Source reservoirs aansluiten die zijn voorzien van SQC (Quick Connect systeem)

Laatste items in voorraad

  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

De Source Water Filtering Kit - Drinking Tube + Mini Sawyer is een perfecte combi. Bevestig de filter met tube aan je reservoir en je bent niet meer afhankelijk van getapt of gebotteld water om je drinksysteem bij te vullen. 

Het Sawyer Mini Filter elimineert 99,99999% van de bacteriën en protozoa en overtreft EPA aanbevelingen. Hiervoor zijn geen chemicaliën nodig. Het water word gebackwashed in intervallen in het filter om een maximale waterstoom te genereren. 

Door het te drinken passeert het water de zijwanden van micro-vezel buizen in het filter. Hier worden de schadelijke bacteriën en protozoa gevangen. Zodat je zeker kan zijn dat het water veilig is om te drinken.

Het filter kan tot 100.000 liter aan zoetwater filteren. De filters zijn zeer robuust en kunnen steeds hergebruikt worden waardoor er geen vervangingsfilters nodig zijn.

Verwijdert 99,99999% van de bacteriën (Salmonella, cholera en E.coli) en 99,9999% van protozoa (Cryptosporidium en Giardia), meer dan EPA aanbevelingen voor maximale verwijdering. Geen chemicaliën of batterijen nodig.

CO-0000425
1 Item

Data overzicht

Overige opties
Sawyer filter, Reinigigingsspuit word meegeleverd, Dirt Shield
Afmetingen
100 cm slang
Gewicht
170 gram
Inhoud verpakking
Source Water Filtering Kit - Drinking Tube + Mini Sawyer
Kleur
Blauw

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Source waterfilter kit Drinking Tube + Mini Sawyer voor op SQC Source waterfilter kit Drinking Tube + Mini Sawyer voor op SQC LifeStraw® waterfilter Flex op 5 manieren filteren LifeStraw® waterfilter Flex op 5 manieren filteren LifeStraw waterfilter Universal adapter kit voor diverse waterflessen LifeStraw waterfilter Universal adapter kit voor diverse waterflessen LifeStraw® waterfilterfles Go 2-stage filtration - Blauw LifeStraw® waterfilterfles Go 2-stage filtration - Blauw
Price
€ 49,55
€ 45,41
€ 45,41
€ 47,07
Rating
Omschrijving

Deze drinking tube samen met de Sawyer Mini filter kun je op alle  Source reservoirs aansluiten die zijn voorzien van SQC (Quick Connect systeem)

Dit nieuwe multifuncionele waterfilter van Lifestraw is de nieuwste in de hele familie. Een filter die lood en zware metalen reduceert naast de bacteriën en parasieten die worden verwijderd.

Een universele waterfilter adapter kit waarmee je met verschillende doppen de meest gangbare waterflessen in een klap om kan bouwen naar een waterfilter.

De LifeStraw® Go 2-stage filtration heeft naast het LifeStraw® waterfilter geïntegreerd ook een carbon capsule wat zorgt voor minder chlorine, slechte smaak en geur in een sportbidon zodat iedereen de beschikking heeft over schoon drinkwater als het even niet in de buurt is. 

Materiaal
Kunststof Kunststof BPA vrije Tritan waterfles
Overige opties
Sawyer filter, Reinigigingsspuit word meegeleverd, Dirt Shield Filter tot 2000 liter en carbon capsule tot 100 liter, bruikbaar op 5 verschillende manieren Filter tot 2000 liter en carbon capsule tot 100 liter, bruikbaar op verschillende manieren Filter tot 1000 liter en carbon capsule tot 100 liter
Afmetingen
100 cm slang 15 x 3 x 3 cm Brede dorp 7 cm, smalle dop 5,8 cm 23,5 x 8 cm (diameter)
Gewicht
170 gram 190 gram (verpakking) 102 gram 168 gram (650 ml)
Inhoud verpakking
Source Water Filtering Kit - Drinking Tube + Mini Sawyer LifeStraw® Flex met backwash spuit en 650 ml Soft bottle LifeStraw waterfilter Universal adapter kit voor diverse waterflessen LifeStraw® Go 2-stage filtration en karabijnhaak voor bevestiging
Kleur
Blauw Blauw met grijs Grijs Blauw
Availability

Misschien vind je dit ook leuk