LifeStraw® waterfilterfles Go 2-stage filtration - Blauw

LifeStraw® waterfilterfles Go 2-stage filtration - Blauw

€ 47,07
Referentie: CO-00002892SBlue

De LifeStraw® Go 2-stage filtration heeft naast het LifeStraw® waterfilter geïntegreerd ook een carbon capsule wat zorgt voor minder chlorine, slechte smaak en geur in een sportbidon zodat iedereen de beschikking heeft over schoon drinkwater als het even niet in de buurt is. 

Niet op voorraad


  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

Neem de LifeStraw® Go 2-stage filtration mee als je een lange wandeling gaat maken, gaat kamperen of naar een plek in de wereld gaat waar het lokale drinkwater van slechte kwaliteit en niet betrouwbaar is. Je kunt simpelweg de bidon gebruiken om uit iedere rivier, sloot of plas water te scheppen om vervolgens dat water overal te kunnen gebruiken als vers en schoon drinkwater. Gebruik de karabijn om de Go aan je rugzak te hangen.

LifeStraw® Go 2-stage filtration filtert waterdeeltjes groter dan 0.2 micron zonder het gebruik van chemicaliën. Als het filter de capaciteit van 1000 liter heeft bereikt dan zal het geen water meer opnemen. Aangezien het waterfilter en de carbon capsule los gemaakt kan worden van de bidon, kun je simpelweg het filter of de capsule vervangen als de Go 2-stage de capaciteit van het te filteren water bereikt heeft.  De bidon zelf heeft een onbeperkte capaciteit in gebruik. Hierdoor wordt het milieu gespaard in tegenstelling tot het gebruik van zg. PET flessen (plastic frisdrank flessen).

De volgende bacteriën worden gefilterd:

* Escherichia coli,
* Campylobacter,
* Vibrio cholerae,
* Pseudomonas aeruginosa,
* Shigella
* Salmonella

De volgende parasieten worden gefilterd:

* Giardia lamblia (“Beaver Fever”)
* Cryptosporidium Parvum
* Entamoeba histolytica.

Na 1000 liter met het filter dient deze te worden vervangen en de carbon capsule na 100 liter.

Voor elk LifeStraw® die wordt verkocht wordt er een kind in Afrika een heel schooljaar voorzien van veilig water!

CO-00002892SBlue

Data overzicht

Materiaal
BPA vrije Tritan waterfles
Overige opties
Filter tot 1000 liter en carbon capsule tot 100 liter
Afmetingen
23,5 x 8 cm (diameter)
Gewicht
168 gram (650 ml)
Inhoud verpakking
LifeStraw® Go 2-stage filtration en karabijnhaak voor bevestiging
Kleur
Blauw

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
LifeStraw® waterfilterfles Go 2-stage filtration - Blauw LifeStraw® waterfilterfles Go 2-stage filtration - Blauw LifeStraw® waterfilter Flex op 5 manieren filteren LifeStraw® waterfilter Flex op 5 manieren filteren LifeStraw waterfilter Universal adapter kit voor diverse waterflessen LifeStraw waterfilter Universal adapter kit voor diverse waterflessen Source waterfilter kit Drinking Tube + Mini Sawyer voor op SQC Source waterfilter kit Drinking Tube + Mini Sawyer voor op SQC
Price
€ 47,07
€ 45,41
€ 45,41
€ 49,55
Rating
Omschrijving

De LifeStraw® Go 2-stage filtration heeft naast het LifeStraw® waterfilter geïntegreerd ook een carbon capsule wat zorgt voor minder chlorine, slechte smaak en geur in een sportbidon zodat iedereen de beschikking heeft over schoon drinkwater als het even niet in de buurt is. 

Dit nieuwe multifuncionele waterfilter van Lifestraw is de nieuwste in de hele familie. Een filter die lood en zware metalen reduceert naast de bacteriën en parasieten die worden verwijderd.

Een universele waterfilter adapter kit waarmee je met verschillende doppen de meest gangbare waterflessen in een klap om kan bouwen naar een waterfilter.

Deze drinking tube samen met de Sawyer Mini filter kun je op alle  Source reservoirs aansluiten die zijn voorzien van SQC (Quick Connect systeem)

Materiaal
BPA vrije Tritan waterfles Kunststof Kunststof
Overige opties
Filter tot 1000 liter en carbon capsule tot 100 liter Filter tot 2000 liter en carbon capsule tot 100 liter, bruikbaar op 5 verschillende manieren Filter tot 2000 liter en carbon capsule tot 100 liter, bruikbaar op verschillende manieren Sawyer filter, Reinigigingsspuit word meegeleverd, Dirt Shield
Afmetingen
23,5 x 8 cm (diameter) 15 x 3 x 3 cm Brede dorp 7 cm, smalle dop 5,8 cm 100 cm slang
Gewicht
168 gram (650 ml) 190 gram (verpakking) 102 gram 170 gram
Inhoud verpakking
LifeStraw® Go 2-stage filtration en karabijnhaak voor bevestiging LifeStraw® Flex met backwash spuit en 650 ml Soft bottle LifeStraw waterfilter Universal adapter kit voor diverse waterflessen Source Water Filtering Kit - Drinking Tube + Mini Sawyer
Kleur
Blauw Blauw met grijs Grijs Blauw
Availability

Misschien vind je dit ook leuk