Highlander handwarmer herlaadbaar - 2 stuks in doosje

Highlander handwarmer herlaadbaar - 2 stuks in doosje

€ 16,95
Inclusief belasting
Referentie: CO-0000347

Deze handwarmers van Highlander zijn meerdere keren te gebruiken. Zijn direct te gebruiken zonder eerst op te laden of voor te verwarmen.

  • Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd
  • Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord! Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord!

De Highlander Rechargeable Hand Warmers zijn herbruikbaar. Het is een pack van twee stuks. De handwarmers leveren voor ongeveer een uur 50°C aan warmte. Ideaal bij een lange wandeling door de kou of op de camping.

Door het metalen cirkeltje te klikken activeer je de handwarmer. Door de handwarmers in kokend water te leggen kan je ze daarna weer hergebruiken.

CO-0000347
6 Items

Data overzicht

Materiaal
PVC, gevuld met sodium acetate, de-ionised water en staal
Afmetingen
9,5 x 9,5 x 1 cm
Gewicht
230 gr
Inhoud verpakking
Highlander Rechargeable Hand Warmer
Kleur
Transparant

Specifieke referenties

Misschien vind je dit ook leuk