Hannah Outdoor uitbreiding slaapzakken

Omdat de slaapzakken op dit moment moeilijk te krijgen zijn hebben wij de reeks weer verder uitgebreid om onze klanten toch een mooie slaapzak aan te kunnen blijven bieden. Wij hebben hier gekozen voor een aantal dekenmodellen zoals de Hannah Outdoor Ranger 150 en 200 met rits op links of rechts of de Hannah Outdoor Lodger 200, ook met keuze in rits links of rechts. Het fijne aan dekenmodel slaapzakken is dat je meer bewegingsvrijheid hebt, of gewoon lekker op je buik kunt slapen. Ook zijn ze makkelijker aan elkaar te ritsen om één grote slaapzak te creëren.

Maar wat is nou het verschil in de Ranger 150 en de Ranger 200? Op het oog dezelfde slaapzak. Het verschil zit hem in de gebruikte vulling waarmee de Ranger 150 een enkele laag vulling heeft van 150 gram per m2 en de Ranger 200 heeft een dubbele laag van totaal 200 gram per m2. Dit zorgt ervoor dat deze tot een temperatuur van maximaal -11 graden gebruikt kan worden en de Ranger 150 tot maximaal -4 graden.

Onze keuze viel ook op de Hannah Outdoor Scout W of wat dacht je van de Hannah Outdoor Biker W, beide mummyslaapzakken, anatomisch gevormd voor de dames onder ons en lekker licht van gewicht. Daarnaast zijn de damesslaapzakken veelal korter omdat een dame vaak ook korter is dan een heer. Hiermee voorkom je ook dat je helemaal naar onder schuift in de slaapzak. Ideaal voor zomerkamperen of zoals de naam al doet vermoeden om zeer compact mee te nemen op de fiets (of tijdens je backpack trip)…een pakvolume van 30 bij 16 bij 16 is natuurlijk heel voordelig!

Kijk hier verder voor al onze Hannah Outdoor slaapzakken.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment